Вітамін К (вітамін К)

Вітамін К (вітамін К) відіграє важливу роль у допоміжності згустків крові. (Викликаючи коагуляцію крові) для запобігання надмірного крововилива Вітамін К не такий же, як і багато інших вітамінів. Як правило, вітамін С не буде використовуватися як доповнення

Вітамін К – група сполук. Вітамін К – окрема сполука. Найважливішим слідом є вітамін К1 та вітамін К2. Вітамін К1 походить із зелених листяних овочів та інших овочів. Вітамін К2 – група сполук, отриманих з м’яса, сиру та яєць. І синтетики бактеріями

Вітамін К1 є основною формою добавок вітаміну К, які доступні Але доповнення, що є вітамін К Вона не широко, нещодавно, деякі дослідники зосереджуються на вітаміні К2 для лікування остеопорозу. І втрата кісткової маси, викликані стероїдами Але дослідницькі конфлікти на цьому етапі не вистачає інформації, щоб рекомендувати використовувати вітамін К2 для остеопорозу

Які симптоми в легенях? Читати далі тут

Наскільки важливо вітамін С?

Низькорівневий вітамін К може збільшити ризик неможливості контролювати крововиливу. Хоча відсутність вітаміну К важко знайти у дорослих Але часто зустрічаються у новонароджених Єдина вітамінна ін’єкція для новонароджених вважається стандартним. Вітамін К також використовується для боротьби з передозуванням кровозвуку в крові. Хоча відсутність вітаміну К не є нормальним Але може існувати ризик відсутності вітаміну К так

  • Хворий, як хвороба, що впливає на поглинання в шлунково-кишковому тракті, таку як хвороба, Cron або вибирає
  • Використовує препарати, які перешкоджають поглинанню вітаміну К
  • Сильні поживні речовини
  • Твердий лікер

У цих випадках лікарі повинні використовувати вітамін K дієтичні добавки. Використання вітамінних кР для раку, діарея, вени (у деяких випадках) та для інших симптомів Ще не доведено

Може отримати природний вітамін С на основі їжі?

Хороші природні джерела їжі вітаміну К є

  • Овочі, такі як шпинат, спаржа та брокколі
  • Бобові, такі як соя

Для їжі, що є джерелом додаткового вітаміну С, у тому числі

  • яйце
  • Полуниця
  • м’ясо
  • печінка

Ризик їжі вітаміну К

Побічні ефекти харчування вітаміну К Зазвичай безпечно При їжі в заданій кількості Найбільш взаємодіючи з багатьох лікарських засобів може заважати вплив вітаміну К. Який включає наступні препарати

  • Кислота
  • Кротичні препарати
  • Антибіотик
  • Аспірин
  • Рак медицини

Включаючи певні типи захворювань, таких як судоми та високий рівень холестерину тощо

Взагалі не використовуйте харчові добавки вітаміну К. Якщо лікар не рекомендується Для тих, хто використовує Coumadin для серцевих проблем Розлади згортання крові Або інші симптоми Можливо, знадобиться уважно контролювати їжу Контролювати кількість вітаміну К Вони не повинні вживати харчові добавки вітаміну К. За винятком лише медичної консультації

Як використовувати антациди для безпечного? Читати далі тут

Як мені їсти вітамін К?

Кількість вітаміну К рекомендується з’їсти як з їжі, так і з інших джерел нижче. Зазвичай більшість людей отримують достатньо вітаміну К від їжі

група

Споживання

0-6 місяців

2 мкг на добу

Діти 7-12 місяців

2.5 мкг на добу

Діти 1-3 роки

30 мікрограмів на добу

4-8 років

55 мікрограмів на добу

Діти 9-13 років

60 мкг на добу

Жіночий підліток 14-18 років

75 мкг на день

Жінки віком від 19 років

90 мкг на добу

Жінки, які вагітні та грудне вигодовування (19-50 років)

90 мкг на добу

Жінки, які вагітні та годують (нижче 19 років)

75 мкг на день

Чоловічий підліток 14-18 років

75 мкг на день

Чоловіки у віці 19 років і знову

120 мкг на день

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.