Китайський чай, 7 типів та користь для здоров’я (користь для здоров’я чаю))

Чай має тісні стосунки з китайською культурою століттями. Ця стародавня цивілізація була популярною через властивості чайних листків, корисних для фізичного та духовного здоров’я з давніх часів до сьогодення. Ця культура все ще процвітає. І може комфортно пити з насолодою келиха теплого чаю або 2 склянки

Читайте цікаві історії про чай тут

Типи китайського чаю

Всі чайні листя виходять з завод, під назвою Camellia Sinensis, але так скільки видів чаю є? Відповідь знаходиться в процесі. І різні види процесів виробництва чаю. Елементи чаю такі

Білий чай

Час випарювання: від 1 до 5 хвилин

Температура води Дано: 172 – 185 градусів Фаренгейт

Цей тип чаю виконаний з перших м’яких листям урожаю чайного дерева. А потім пару або згоріло в каструлі негайно Для запобігання окислення Потім чайні листи будуть природно сухі. У контрольованому середовищі Або в сушильній кімнаті Серед китайського чаю різні види білого чаю через мінімальний виробничий процес

Гроші голки чай

Тубільці називають цей чай, що байхао Іньчжень, який є преміум-класу, виготовлений у Фуцзяні в Китаї. Чайні листя, кожна грошова голка буде довго "Голка" Ці делікатні м’які листя забезпечують солодкий і освіжаючий аромат з ароматом, який зрозумілий

Жовтий чай

Час випарювання: 2 хвилини

Температура води Дано: 167 – 176 градусів Фаренгейт

Цей спеціальний чай виробляється для імператора. І вельмож у стародавні китайські часи Колір, як лікер Жовтий чай має смак і м’який і солодкий аромат

Зроблені з листя м’якого чаю, які проходять через тепло повільно. Низька температура для зупинки окислення Потім через невеликий процес ферментації називається “Гарячий” або “жовтий” Де чай злегка нагрівається З капюшоном з коротким періодом часу. Цей процес повторив 2-3 рази. Потім чайні листи сухі з повільною температурою. Робить його більш м’яким І аромат листя менше, ніж зелений чай, який також має яскравий аромат квітів та фруктів

Чай срібної голки Junchan

Навіть незважаючи на те, що ім’я схоже Але срібний чай Jun Chan – 1 в 3 китайському, жовтий чай, який виробляється протягом тривалого часу. Складається на острові Джунсан у Хунані і це дуже знаменитий чай. Тому що було оголошено китайським народом Мао Че-Донг в історії чаю, який він сприяє

Грошовий голчастий чай, Junsan – це пристрасть через концентрований аромат. І солодкість, яка залишилася в роті кожного разу, коли чай

Китайський зелений чай

Час випарювання: від 1 до 3 хвилин

Вказана температура води: 172 до 185 градусів Фаренгейт

Відрізняється від білого чаю та жовтого чаю Тому що це чай, виготовлений з вирощених листя чаю Листя чаю спалюються в каструлі, щоб запобігти окисленню. Потім сушити при більш низькій температурі Потім закатують у аркуш Викликаючи чай, щоб мати світловий колір, ніж окислювальний чай Досі лікуючи смак трави І листя завершені

Переваги зеленого чаю Неймовірно думав Читати далі тут

Чай довгий джинг

Англійська мова “Чада” Chalong Jing – один з найпопулярніших зелених чаю. Виробляється в селі Лонгінг у місті Ханчжоу Китай Тому є джерелом імені Це місце має найбільш підходящу погоду для високоякісного зеленого чаю

Кожен чайний лист, який використовується для виробництва чаю, вибирається лінчик, але якість преміум-класу є рівною і підтримує яскраві кольори. Або зелений жовтий Тому що це не окислення Вважається цілий інгредієнт кращого зеленого чаю Готові зберегти смак і запах, який не є серйозним

Чай Вуонг

Час пропарювання: від 1 до 5 хвилин

Контрольована температура води: 185 до 212 градусів Фаренгейт

Цей чай, чайні листя будуть зважати і викликають деяке окислення протягом короткого часу, перш ніж випікати тепло, щоб зупинити окислення. Чай Вун темний, ніж зелений чай. Але легше, ніж чорний чай

Уродженець

Назва чаю означає "Сталева богиня милосердя" T roan i – чудовий якісний чай. Це напівокислювальний смак між зеленим чаєм і чорним чаєм Має неймовірно ароматний, як запах мускус І квіти, які зустрічаються

Переваги китайського чаю

Окрім питного чаю, це допомагає розслабитися. І ароматний Переваги питного чаю також походять від здорових речовин. Чай не виробляється з усіма тією ж процесами. Обробка чаю різними способами, щоб отримати різні смаки І в результаті чого різні інгредієнти

Протизапальні ліки

Найбільш відомими особливостями китайського чаю є ефективність зменшення запалення. У всіх видах чаю з цією функцією Але буде знайдено в зеленому чаю та чорному чаю Через сполуку називається флавоноїд Результатом є чай, що дозволяє зменшити ризик інсульту. І хороші проблеми серця Підходить для догляду за шкірою

Протираковий

Флавоноїд має можливість запобігти раку. Тому може зменшити ризик і припинити деякі види зростання раку Пити всі види здоров’я Виявив, що найбільш потенційний білий чай Також є також мінімальний кофеїн

Сприяти втраті ваги

Флавоноїди в чай. Також робить цей напій підходить для втрати ваги Через покращення енергетичного метаболізму організму Допомагає розбити жир швидше

Безпечні та найкращі добавки до втрат ваги Читати далі тут

Хороші результати для здоров’я мозку

Використання, зелений чай та чорний чай – це потенціал, щоб зменшити ризик проблем мозку. Пов’язані з навчанням Розуміння Тому що деякі амінокислоти в чай

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.