Окра (бадя)

Бамия

Бамія – це похідна кіт

У деяких місцевах Її Н Називайте Баміє “леді’Пальець” Окра Буває Двох Колёрів, Червоного та зеленого, і обдава мають Одноковий смак. АЧЕРВОНА БАМІЯ Стане Зелену, Колі Дозриє

Бамія зазвичай класифікають як біологічний фрукт, а також овоч в культінарії

Окраа завихай Вікористовхатя В -Пендюнноярикенські. Comus’mже

Бамія зазвичай не доступна. КОРИСТІ У Бамиї Багато

КОРИСТЬ БАМІЇ

Властивості Бамии Багаті Поживними Речовинами

Бамія місти ЦІКАВІ ПОЖИВНІ РЕЧОВИНИ

1 Склянка (100 Грам) Свіжої бмаміїї МІСТІТІТ ТАКІВНІВНІ

  • Калорії: 33 Калорії
  • Вуглеводи: 7 Грам
  • БІЛКИ: 2 ГРАМИ
  • Жир: 0 г
  • Кліткова: 3 Грами
  • МАГНІЙ: 14% від рекоментованої добової норми споживань
  • ФОЛІЄВА КИСЛОТА: 15% ВІД РЕКОМЕНДОНОЇ ДОБОЇ НОРМІ СПОЖИВАННЯ
  • Вітамін А: 14% від рекоментованої добової норми споживань
  • Vіthomіn С: 26% vіd
  • Вітамін К: 26% від рекоментованої добової норми споживань
  • Вітамін Б6: 14% від рекоментованої добової норми споживань

Бамія – Гарне Джерело Вітамінів С І К1. ІІТАМІН С – Водорозроз ручка. Вітамін с Спріяє загальній імунній функції. ХО Додаток. Вітамін К1 Є ЖІРОЗ,

Бамія Також місти Калорія. І Низким ВМІСТОМ ВУГЛЕВОДІ ВІН ТАКОЖ МІСТИТ БІЛОК. І Клітковина Також Багато фруктив І Овочі Не Мають білка. Але Ось що в Бамиї

Вживана доставка. Контор Цукру в Крові Здоров’я кісток І М’Язової маси

МІСТИТ КОРИСНІ АНТИОКСИДАНТИ

Бамія Містить Антиоксиданти. Здорова поліків

Антиоксиданти – це Сполуки, Яки Захищайте Клітини від пошкодженню уєними радикалами

Основними Антиоксидантами в Бамії Є Поліфеноли, в Тому Числи флавонеї. І Ізохерцетин А Також вітаміни А С

Є ДОСЛІДЖЕННЯ, ЩО ВІЖЕННЯ ДІЄТИ З ВИКОКИМ ВІСТОМ ПОЛІФЕНОЛІВ ПОКРАЩУЄ ЗДОРОВЯ СЕРЦЯ, ЗМЕНШУЮЧИ РІЗИК УТВОРЕННЯ ТРОМБІВ. І Окислювальне пошкодень

Поліфеноли корісні для Здоров’я Мозку. Тому що цен Може Потрапити в мозок і запобігають запалення

ЦІ ЗАХІДНІ МЕХАНІЗМИ ЗАХІДАТИ МОЗОК ВІД СТАРІННЯ. і сприять пам`яті ізноманітне нав

Властіпер

Високий Рівень Холестерину Пов’ябаний з підвищеним Ризиком Серцевих Захворювань

Бамія місти Густу Гелеподібну Речовину, Яка НазіванатьСлізу, Яка Може з з Ллеріном. ЗМІСТЬ ТОГО, ЩО ВСМОКТУВАТИСЯ В ОРГАНІЗММ

Миші Їсті, Зелений, Позбуде ХОЛЕСТЕРИНУ В ФЕКАЛІЯХ БІЛЬШЕ І МАЮ ЗНИЖЕННЯ РІВНЯ ХОЛЕСТЕРИНУ В КРООВІ, НІЖ КОНТРОЛЬНА ГРУПА

Переваги Зеленой Окра – ЦЕЛЬСЬКА ПОЛІФЕНОЛУ. ІСНУЄ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОТЯГОМ 4 РОКІВ У 1100 ЧОЛОВИК, ТАЙМИМ, БАЧИВШИ ТИХ, ХТО Їсть Продукти, Багаті в Поліфенолілі. Є зApalnyni stakaзannna, kov’aзani з хvorо – серушан. Нормалня

Може Мати Протиракові Властивості

Зелена окра Має тип білка, що назіває лестном. ЩО МОЖЕ ДОПОМОГТИ ПРИГНІ ДОПОМ

Leboratorе dосляддженна Про -Клітини раку волосько, залоі -вівили, що -й з з з з з ronyй ronyryй ronyryй ryryй roryп roryп rornornі, ° °

Нав. Ekelenogogo ourah -ме -вакаті Ракові

Те, що вивинні знати ці Експерименти були Лабораторними Експериментами, в яких використування концентровані сполуки. ТОЖ КОРИСТЬ БАМИИ В ЦЬОМУ ПЛАНІ. Потрібні додаткові дослєдження на людящі, перш нуж можна буде зрок висновки

Може Знизити Рівень Цукру в Крові

Дуже Вагливо Підтримути Нормальний Рівень Цукру в Крові. Тому що високий Рівень Цукру в Крові Може Призвести до Цукрово ДІАБЕТУ

Є ДОСЛІДЖЕННЯ НА Щурах. ВИКОРИСТОВУЮЮЧИ БАМІЮ АБО ЕКСТРАКТ БАМИЇ ДО СКОЖИВАННЯ Щурами, Було Виявлено, ЩО ЦЕ МОЖЕ ДОПОМОГТИ ЗНІЗИТИ РІВЕНЬ ЦУКРУ В КРООВІ

Це показло одне дослєдження Бамія Зменшує ВСМОКТУВАННЯ ЦУКРУ В ТРАВНОМУ ТРАКТІ. Цебпечує н -бтьеш нюхлену ретекцію r

Чімая. Tormu pіd чаас Прійомуе, що Препарату належить

ЦЕ КОРИНО для Вагитні ЖІНОК

ФОЛІЄВА КИСЛОТА (Вітамін В9) Є ВАЖЛИВОУ ПОЖИННОЮ РЕЧОВИНУ ДЛЯ ВАГІТНИХ ЖІНОК. Це Знижуе ризик Нейродегенеративні захворювань, ЩО Вражають мозок. і розвиває хребет Плода

Всанм жінкам Рекомендюшта щоуня

Питувань 12 000 Здорових ЖІНОКАЗАЗАЗАЗАЛО, ЩО В СЕДНЬОМУ ВОНИ Списшише 245 МігГГЗВ

A dосляйдже 6000 nевагтнижхонокох.

Ydodхordyth -Для Дієтині Для

Хоча. А -ома бманіш пруттуваті Легко

Збир ОКРИ ВИБЕРІТЬ НІЖНО-ЗЕЛЕНИЙ СТРУЧОК. І БЕЗ КОРИЧНЕВИХ ПЛЯМ АБО Сухих КІНЧИКІВ, МОЖНА ЗБЕРІГАТИ 4 ДНІ В ХОЛОДІЛЬНИК ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ

Бамія зазвичай використування в супах і тушніх стравах.Бамія Містить Слиз. Цештологая Пригувенна, Яка зBereже Сліз

  • Варє Бамію на сильному вогні
  • Не кальдате. АБО ВИКОРИСТОВУВАТИ СЛАБКЕ СВІТЛО
  • Зmenшiti ydylentanta ssliзud gopyrже Марівенн
  • Ви Можете зменшити Його, Використовуюю Кетчуп
  • Наріжте і використовуйте для приготування Смаженої Бамиї
  • Ббсмаж Бамію до ЗЛега обверне

МЕНЮ БАМІЇ

  • Cmажена
  • Смажена Окра з Креветкової пастою
  • Смажена Бамія з сіллю
  • ОУУ У УСТРИ ТОПАСС
  • Смажена Бамія з Креветками

Окра Резюме

Бамія – Поживна їжа. Їм Велику КОРИСТОТИ ДЛЯ ЗДОРОВЯ

Vіn kbaghtiй magnієm, Фолієою Кисалотою, Клятковина, Анстиоксіданта, т

Бамія КОРИСНА ДЛЯ ВАГІТНИХ, ЗДОРОВЯ СЕРЦЯ. i dопомагают

Бммію Легко Пригуттуанти. СПРОБУЙТЕ ДОДАТІ БАМІЮ ДО СВОГО РАЦІОНУ. Для Міцного Здоров’я

Це Джерело в Нашій Статті

  • https: // www.Webmd.COM / DIET / Health-benefits -okra
  • https: // www.MedicalNewStoday.COM / статті / 311977

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.