Консерви: Чи це дошка?

Консерви – це Продукти, Яки Заздвичай Вважають Менш Поживними, НІЖ СВІЖІ АОМОРОЖЕНІ ПРОДУКТИ

I Чоговито. Але деякі кажуть, що консерві є частину здового харчування

У вас цій

О таке консерви

Виробництво консервіїв – це споріб тривало Збережність Харчові Продукти Шлях Упаковки банок у Герметичні контейнери

КонсерВування Вперше Було Розроблено Напрікінці 18 століття, Щоб Забезпечити Продовольчу БЕЗПЕКУ СОЛДАТІВ. І Моряки на Війні

PrоцеС cонсервванням

  • Прігувенна
  • Запаювання оброблені Харчові Продукти Запаяні в Банки
  • Опаленя
  • Це допомагає їсті залишатися неушкоджею. І БЕЗПЕЧНИЙ ПРОТЯМОМ 1-5 РОКІВ, А МОЖЕ ІЛЬШЕ

    Звичані консерви Включіть фрукти, Овочі, Бби, Супи, М’Ясо та Морепродукти

    ЧИ МОЖУТЬ КОНСЕРВИ МАТИ ЗНІЖЕНУ ХАРЧОВУ ЦІННІСТЬ?

    ВВАжатья, що -консериї. АЛЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗУЮТЬ, ЩО НЕ ЗАВЖДИ ТАК

    Бо насправді консерві Допомагають підтриважуючи стан Цих продуктив

    З цєєї причини досліджень показати, що консерві зберигають большу частину харчової цінності

    Ondnauat

    Тому що це вітаміни Чутливі до тепла. Я. З ЗБЕРІГАННЯ

    Однок, Хоча Процес консервів Може Знищити Деякі Вітаміни, Але Можуть бутич

    Наприклад, ТОМАТИ ТА КУКУРУДЗА ВИДІЛЯЮТЬ БІЛЬШЕ Антиоксидантів. Прі Нагривеннен

    Було проведено дослування за участю Людей, Яки Ї 6 І БІЛЬШЕ БАНОК НА ТИЖДЕНЬ. Було виявлено, що споживань 17 необхідних поживних речових бул вищ, нуж утих, ХТО Їв 2 Банки на Тиждень

    Консерви Недорогі, Зручні, Маюйте Трівалий Термін Зберегань

    Консерви – це прохідний спос. Щось додати поживні речовин до їсті, багато населених пунктів у светі все те, що я мють доступ`. І ВАЖКО БУТИ В БЕЗПЕЦІ А КОНСЕРВИ ВИРІШУЮТ Цю проблему

    Насправді, СЬОГОДНІ МОЖНА КОНСЕРВУВАТИ ПРАКТИЧНО БУДЬ-ЯКУ ІЖУ

    Крюм, Кованцери. І часто на приготування їсті йде менше часу, тома це дуже зручно. БІЛЬШЕ Того, Його ціна Дешевше, Ніж Свіжи Продукти

    КОНСЕРИВІ МОЙТЕ МІСТТИЧНИЙ БПА

    BPA (бісфенол-а) – це хімінічна речовина, яка часто використування в харчовій упаковці, включію Банки

    ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗАЛИ, ЩО БПА, ЩО МІСТИТЬСЯ В КОНСЕРВАХ, МОЖЕ ПОТРАПЛЯТИ З БАНКИ В УПАКОВАНА ЇЖУ

    В Одному дослєдженні Проаналізувивали 78 Консерваних Продуктив І Іявили, Щони Іони Іонад 90% BPA. КУПІВЛЯН КОНСЕРВІВ ДЛЯ РЕГУЛЬЯНГО СПОЖИВАННЯ ЄСНОВНОЮ ПРИЧИНОЮ ВПЛИВУ БПА. ЦЯ Речовина, ЯКЩО НАДХОДИТИ В НАДЛИШУ, МОЖЕ ВИКЛИКАТИ БРОБЛЕМИ ЗМЕХАНІЗМАМИ НАШОГО ОРГАНІЗМУ. поки не стане серіозною проблемую

    Консерви Можуть мами серіозні бактерії

    Консерви, Яка не обробляється правильно, Можуть бути небезпені бактерії. Botulinum clostridium

    СПОРІВАН. Це серіозне захворювання, яке призводити до паралічу та смерти явно лікувань не є своччю

    БІЛЬША ЧАСТИНА БОТУЛАМІЧНОЇ ХВОРОБИ ПОХОДИТЬ ВІД КОНСЕРВОВАНИХ ПРОДУКТІВ, ЯКІ НЕ Є НАЛЕЖНИМ Чином упакованими. Важови не є, їsti їжu, geй, мna roзduti, зlаміти

    Консерви Містить консерванти солі та Цукру

    Деякі консерви Додаюся до солі, Цукру та консервантів під час Виробничо Процесу

    Деякі консервовані Продукти Можуть Мати Високу сіл. Хо

    Thecoж mоже блюти влік -кілкістть. Який Надлишок Цукру Бере Участь у Збільшенні ризиків РІЗНИХ ЗАХОДОРЮВАНЬ, ТАКИХ ЯК ОЖИРНІ, СЕРЦЕВІ ЗАХОДОРЮВАННЯ ТА ДІАБЕТ 2 ТИПУ

    Принцип вибору гарової консерві

    КОНСЕРАВААНА ВАКА НАХА НА ННА НА ПРОДУХІТІ НА НАРУ, що ПОКУПІЙН

    ЯКЩО ВАС ТУРБУЄ СПОЖЕННЯ НАТРІЮ АБО СОЛІ, ВИБЕРІТЬ ЕТИКЕТКУ КОНСЕРВІВ ІЗ ЗАЗНАЧЕННЯМ:“ Низький вміст Натрію” Бо“ БЕЗ ДОДАВАННЯ СОЛІ”

    Добре уникнути Цукру виберіть фрукти, яки можність консервавати у воді. АБО Фруктовий СІК ЗМІСТЬ СИРОПУ

    МИТТЯ Ї ТРЕД ЇЗОЮ МОЖ ЗМЕНШИТ ВІСТЬ СОЛІ. АБО ЦУКОР МОЖНА ВИДАЛИТИ БАГАТО КОНСЕРВІВ НЕ МІСТЯТ ЖДНИЙ ДОДАЙНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ, АЛЕ МИ ДІЗНАЄМОЇ, ЛИШЕ ЯКЩО ПРОЧИТАЄМО ЕТИКЕТКУ ІНГРЕДІЄНТА

    РЕЗЮМЕ КОНСЕРВІВ

    Поживний Варіантом є консерві. У тому випадку, явно свіжих продуктів не знадено консерві зручно істи. І КОРИСНІШЕ, НІЖ ОЧІКУВАЛОСЯ

    Але БУДТЕ З БПА, Який Може Спрічинити Проблеми ЗІ ЗДОРОВЯМ. Ця rечоїна МІСТИТІТІСЯ Вулшості хАрчович

    Консерви є поживними продуктами харчування. I dо Обреїшати, алеїткю Предодом

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.